Fysiocoach on fysioterapeuttien ohjaamaa yksilöllistä harjoittelua, joka voi tapahtua siellä missä haluat. Harjoittelujakso räätälöidään omien tarpeidesi mukaisesti.


Fysiocoach / yksilö

Fysiocoach on fysioterapeuttien ohjaamaa yksilöllistä harjoittelua, joka voi tapahtua siellä missä haluat. Harjoittelujakso räätälöidään omien tarpeidesi mukaisesti.

Harjoittelujakso on kokonaisvaltaista hyvinvointivalmennusta oman fysioterapeutin tukemana. Siihen kuuluvat fyysisen kunnon edistämisen lisäksi kiinteästi terveellisen ja tavoitteita tukevan ravitsemuksen ohjaaminen sekä hyvinvoinnin lisääminen pysyvillä elämäntapamuutoksilla.

Harjoittelun tueksi tarjoamme Auronin I coach etävalmennuksen, joten fysioterapeutti on harjoittelusi tukena päivittäin.

Fysiocoach / pienryhmä

Yhdessä treenaaminen on kivaa. Onko sinulla ystäviä, perheenjäseniä tai työkavereita, jotka kaipaavat yhteisiä treenejä?

Onko etätyön ja liikuntamahdollisuuksien puute kiristänyt hartioita tai heikentänyt voimaa, hapenottokykyä tai liikkuvuutta?

Fysioterapeutin ohjaamissa pienryhmätreeneissä opitte liikkumaan oikein ja tehokkaasti. Harjoitukset suunnitellaan ryhmän tavoitteiden mukaisesti, huomioiden myös kaikkien yksilölliset tarpeet esim. tuki- ja liikuntaelinongelmat. Pienryhmävalmennukseen voidaan yhdistää yksilötapaamisia tarpeen mukaan sekä tavoitteita tukeva ravintovalmennus.

Kerää oma ryhmäsi 3- 5 henkilöä ja ota yhteyttä, niin suunnitellaan juuri teidän ryhmälle sopiva treenipaikka, ajankohta ja valmennuksen kesto. Tämänhetkisen tilanteen vuoksi ja kesää kohden suosimme ulkotreenejä, mutta pienryhmällä treenit onnistuvat turvallisesti myös tarvittaessa tiloissamme.

Alkukartoitus

Ennen jakson aloittamista varataan aika ensimmäiselle kartoituskäynnille, joka on 90min. Käynti sisältää fysioterapeuttisen haastattelun ja tutkimisen. Aluksi kartoitetaan lähtötilanne ja tehdään tarvittavat testaukset sekä luodaan tavoitteet, joihin fysiocoach-ohjauksella on tarkoitus päästä.

 

Kenelle sopii?

 • Sinulle, joka haluat henkilökohtaista ohjausta, kannustusta tai tukea liikkumiseen, toimintakyvyn paranemiseen, hyvinvointiin tai elämäntapamuutokseen.
 • Harjoittelu voidaan toteuttaa siellä missä haluat esim. kotona, kuntosalilla tai ulkona. Saat apua liikunnan aloittamiseen tai liikuntaan palaamiseen niin kuin tavoitteellisempaankin harjoitteluun.
 • Sopii erinomaisesti kivusta tai liikkumisen ongelmista kärsiville fysioterapeutin ammattitaidon vuoksi.
 • Leikkausten esim. lonkkaproteesi tai erilaisten traumojen jälkeen
 • Erityisryhmille (seniorit,lapset/nuoret, pitkäaikaissairaat, liikuntaesteiset), sillä harjoitukset räätälöidään aina yksilöllisen tarpeen mukaisesti.
 • Haluat liikkua turvallisesti terveydenhuoltoalan ammattilaisen opastuksella

Mitä sisältää?

 • Fysioterapeutin ohjaamaa harjoittelua asiakkaan yksilöllisen tarpeen mukaisesti
 • Jatkuvan seurannan ja tuen harjoittelujakson ajan, sisältäen harjoitusohjeet, ruokavalio- opastuksen sekä hyvinvointikartoituksen.
 • Voidaan käyttää harjoittelun lisänä teippausta, kivunhoitoa yms.
 • Voi toteutua missä sinä haluat (kuntosali, lenkki, allas, koti, vastaanotto)
 • Sisältää  päivittäisen fysioterapeutin konsultoinnin icoach- järjestelmän kautta

Hinnasto:

Alkukartoitus 90 min                                                        99,–

Yksittäinen tapaaminen 60min                                      90,–

Fysiocoach 3 kk        6 tapaamista                                  169,–/kk tai 479,–

Fysiocoach 6kk         12 tapaamista                                159,–/kk tai 1 668,–

Pienryhmävalmennuksen hinnasto:

4 yhteistreeniä kuukaudessa 3-5 henkilöä 89€/kk/hlö

8 yhteistreeniä kuukaudessa 3-5 henkilöä 159€/kk/hlö

Hinnat sis. 24%ALV

sopimuksen minimipituus 1kk

Jokaiselle henkilökohtainen treeniohjelma ja iCoach-palvelu koko  valmennusjakson ajalle

Valmennukset ohjaa Mervi Valimaa, urheilufysioterapiaan erikoistuva fysioterapeutti, personal trainer ja ravintovalmentaja


Varaa aika erikoistuneelta fysioterapeutilta:

Mervi Valimaa

 • Fysioterapeutti
 • Personal trainer
 • Ravintovalmentaja