Tarjoamme tiedolla, taidolla sekä sydämellä laadukasta fysioterapiaa. Meiltä löydät juuri sinun vaivaasi erikoistuneet fysioterapeutit.

Klaukkalan fysioterapia

Klaukkalan fysioterapia – Sinua varten

Fysioterapeutit ovat ihmisen liikkumisen sekä liikuntaelimistön että toimintakyvyn asiantuntijoita. Fysioterapeutti osaa tutkia kivun syyn ja pystyy vaikuttamaan siihen lääkkeettömin keinoin.

Klaukkalan fysioterapia sijaitsee Nurmijärven Klaukkalassa  ja palvelee sinua 10 fysioterapian ammattilaisen voimin. Kaikilla ammattilaisillamme on vuosien kokemus fysioterapiasta sekä laaja erikoisosaaminen. Palveluvalikoimamme on laaja ja monipuolinen, tutustu palveluvalikoimaan tarkemmin täältä.


Nurmijärveläinen perheyritys vuodesta 1983

Klaukkalan fysioterapialla on pitkät juuret, sillä yritys on toiminut Nurmijärvellä, Klaukkalassa jo vuodesta 1983 lähtien. Yrityksen perustaja Olli Einistö sekä hänen vaimonsa ja yhtiökumppaninsa Pirkko Einistö ovat johtaneet yritystä 1.5.2017 saakka. Olli Einistö on valittu vuonna 2002 Klaukkalan vuoden yrittäjäksi ja 2012 Suomen fysioterapialiiton toimesta vuoden fysioterapiayrittäjäksi.

Uudet omistajat, Ollin ja Pirkon tytär Laura Einistö, Katri Karttunen ja Anna-Kaisa Eronen jatkavat yrityksen perinteistä toiminta-ajatusta laadukkaasta fysioterapiasta, jonka tavoitteena on asiakkaiden toimintakyvyn ja terveyden ylläpitäminen ja edistäminen fysioterapian keinoin yhteistyössä eri yhteistyökumppanien kanssa.


Esteettömät toimitilat

Toimitilojamme on uudistettu säännöllisesti ja 2017 syksyllä saimme lisätilaa harjoitustilan ja inva-wc:n verran.  Käytössämme on 5 hoitohuonetta, lastenterapiahuone, isompi
 sekä pienempi harjoittelusali sekä tilat alaraaja-analyysia varten. Lisäksi pohjallisten valmistukseen on oma paja. Tilat ovat kahdessa tasossa. Tilat ovat esteettömät ja sähköiset ovet mahdollistavat kulkemisen itsenäisesti mm. pyörätuolilla.


KELAn sopimuskumppani

Klaukkalan fysioterapia Oy:lla on KELAn vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta koskeva sopimus. Meillä on fysioterapian ammattilaiset sekä lasten, vauvojen, nuorten että aikuisten fysioterapiaan. Kelan sopimus kattaa sekä yksilöterapian,, allasterapian että ryhmäterapian.  Tutustu terapeutteihin >

Jos sinulla on Kelan päätös fysioterapiasta ja etsit palveluntuottajaa, olet tervetullut tutustumaan henkilökuntaan sekä tiloihin, pyrimme aina valitsemaan parhaan ammattilaisen juuri sinulle.

Tuki-ja liikuntaelin asiakkaille, jotka tulevat lääkärin lähettämänä Kelan Sv3fs- lomakkeella, saa kelakorvausta 60min fysioterapiasta 8e ja 45min fysioterapiasta 6e. Käytössämme KELA:n suorakorvauspalvelu, joten saat suoraan korvauksen laskun yhteydessä.


Muut sopimuskumppanit

Klaukkalan fysioterapialla on useita sopimuskumppaneita, tutustu kumppaneihin tästä.